En välbehövlig massage

Hej på er! Hoppas att ni mår bra och att ni ser fram emot en ny vecka. För att börja veckan på bästa sätt tänkte jag skriva ett inlägg till er, tanken är att det ska handla om när jag var på massage i Ljungskile för ett tag sedan. Massagen ägde rum hos Sinensis Hälsa, ett företag jag inte har hört så mycket om innan jag var på massage hos dem.

Efter semestern när jag återgick till arbetet märkte jag fort hur mycket min kropp faktiskt påverkas av mitt kontorsjobb, från att inte ha ont i kroppen till att få ont i ryggen på bara några få dagar. Det fanns ingen annan förklaring än att det var mitt jobb som påverkade min kropp negativt. Sedan jag upptäckte detta har jag verkligen försökt tänka på min hållning, jag försöker alltså att sitta så ergonomiskt det går när jag är på jobbet. Trots detta har jag ändå känt att det inte har blivit mycket bättre med kroppen, jag hade fortfarande ont i ryggen. Med förhoppningen att förbättra situationen för min kropp bokade jag in en massage i Ljungskile, hos ett företag som heter Sinensis Hälsa. Som jag nämnde innan har jag inte hört så mycket om det här företaget tidigare, men det jag kunde läsa mig till om dem pekade på att det var ett bra företag att vända sig till om man vill ha en skön massage. Nu efter min massage kan jag verkligen instämma på det, massagen jag fick var otroligt skön och den hade många bra effekter. Min kropp, framförallt min rygg, mår mycket bättre efter massagen. Jag hade aldrig kunnat tänka mig att en massage kunde göra så pass mycket för min kropp, därför är jag väldigt glad nu i efterhand över att jag valde att boka in den här massagen. Efter att ha fått massage av det här företaget kan jag starkt rekommendera er om dem ifall ni letar efter en bra och skön massage i Ljungskile.