Fotvård som gör skillnad

Hejsan, hejsan! Roligt att du har hittat hit, varmt välkommen ska du vara. För att starta veckan på bästa sätt tänkte jag skriva ett inlägg till er. Tanken är att idag skriva lite närmare om fotvård i Karlstad, något jag tror att ni kommer uppskatta.

Till att börja med kan det vara bra att förtydliga vad fotvård innebär och vad skillnaden är mellan vanlig och medicinsk fotvård är. Precis som man hör på namnet innebär fotvård en behandling där man vårdar fötterna. Fotvård kan innebära både en behandling av hälsovårdande karaktär och en behandling mer inriktad på skönhet. När man pratar om medicinsk fotvård handlar det om en behandling som förebygger, behandlar och lindrar sjukdomar och hälsotillstånd i fötter och underben.

Våra fötter bär oss i vått och torrt, på alla underlag och under alla årstider. Det är inte mer än rätt att vi emellanåt ger tillbaka till fötterna, som ett tack. Ju mer kärlek vi ger tillbaka till dem desto bättre kommer de må. Själv har jag på senare tid verkligen börjat ta hand om mina fötter, och bara efter några veckor har jag märkt en stor skillnad. Det är en av anledningarna till att jag ville skriva det här inlägget, så att jag kan uppmärksamma er om att också börja ta hand om era fötter.

När jag säger att jag har börjat ta hand om mina fötter innebär det fotvård som jag dels har gjort hemma på egen hand, dels fotvård i Karlstad hos ett professionellt företag. Jag måste ju ändå medge att det har varit absolut skönast när jag har gått och fått professionell fotvård, det har varit på en helt annan nivå än den jag har gett mig själv hemma. Sedan tror jag även att det är den professionella fotvården som gett mig det markanta resultatet, därför blir jag bara mer motiverad till att fortsätta gå på fotvård i Karlstad.