Lär dig att hantera stressen

Som jag har förstått är väldigt många i dagens samhälle fyllda med stress, därför tänkte jag idag ge er stressade individer ett sätt för att lära er att hantera stress. I dagens inlägg kommer jag nämligen prata om Britt Anderzon och hennes utbildning inom stresshantering i Karlstad.

Hej på er! Varmt välkomna ska ni vara till min blogg och ett nytt inlägg denna fina fredag. Som sagt kommer jag idag prata om stress och hur man kan få hjälp att hantera den. Personligen har jag upplevt mycket stress i mitt liv på grund av olika faktorer, bland annat har jag haft väldigt stressiga jobb genom åren. Då jag ofta har upplevt mycket stress har min vardag påverkats en hel del, framförallt för att jag inte riktigt har vetat hur jag ska hantera min stress. Jag kan bara tänka mig att många av er relaterar till det, att ni själva har upplevt stress och att ni inte heller har haft någon bra plan för hur ni ska handskas med den. För ett tag sedan bestämde jag mig för att stressen inte längre skulle få ta upp så mycket tid av mitt liv, jag ville helt enkelt lära mig hur jag skulle hantera den för att min vardag inte skulle påverkas så mycket som den gjorde. Det var då jag vände mig till Britt Anderzon för att gå en utbildning inom stresshantering i Karlstad, jag och några vänner vände oss dit som grupp för att få lära oss mer om stresshantering. Utbildningen gav oss alla otroligt mycket kött på benen, vi fick lära oss om olika tekniker och verktyg som vi kunde använda för att lättare hantera vår vardagliga stress. Idag märker jag hur mycket den här utbildningen har gett mig, trots att jag fortfarande är stressad påverkar den inte min vardag på samma sätt. Eftersom jag har fått ut så mycket av den här utbildningen skulle jag verkligen vilja rekommendera den till er som känner er stressade och som vill lära sig mer om stresshantering i Karlstad.