En trevlig semester på västkusten

God förmiddag, god förmiddag! Varmt välkommen ska du vara till min blogg och dagens inlägg. Denna fredag tänkte jag skriva lite om min semester samt tipsa er som letar efter ett hotell på Öckerö med omnejd. Förhoppningen jag har är att ni kommer gilla det ni läser om och kanske har användning för mitt tips, oavsett om det är nu i höst och vinter eller till nästa sommar.

Under semestern bestämde jag och min pojkvän att vi skulle åka till västkusten och se vad det hade att erbjuda, vi besökte några olika platser och blev fullkomligt förälskade i västkusten. Till att börja med letade vi efter hotell på Öckerö då vi ville åka dit, vad vi hade förstått var det väldigt fint där. Vi hittade dock inte något boende som föll oss i smaken, det slutade med att det bara blev en heldag på Öckerö istället för flera dagar. För oss räckte det gott och väl, vi hann med allt det vi ville göra där och behövde därmed inte bo där. Istället hittade vi ett väldigt fint boende på Tjörn där vi bodde under några nätter, det var dessutom en bra utgångspunkt för de ställen vi ville besöka. Boendet heter Pilane Bed and Breakfast och vi kan verkligen rekommendera det till er som vill uppleva västkusten och dess mysiga städer. Efter vår semester kommer vi definitivt besöka västkusten fler gånger, dessutom lär vi bo på Pilane bed and Breakfast då också. Ni som har varit där få gärna dela med er av era tankar, vad ni tyckte osv. Dessutom får ni gärna lämna en kommentar med tips på ställen som är värda att besöka på västkusten, så får både jag och andra läsare tips om vad man kan göra när man är där. För att summera dagens inlägg vill jag vända mig till er som letar efter ett hotell på Öckeö med omnejd, åk istället eller också till Tjörn och Pilane Bed and Breakfast.