Jag gick på healing i Sollefteå

God förmiddag och välkommen! Vad trevligt att du har hittat hit och är intresserad av att läsa ett nytt inlägg. Denna fina dag tänkte jag skriva ett inlägg om när jag var på healing i Sollefteå, det är nämligen något jag aldrig tidigare provat och gärna vill dela med mig av. Förhoppningsvis kommer ni gilla det ni läser om.

Som sagt har jag aldrig varit på healing förut, då kanske ni undrar hur det kom sig att jag provade det nu, och det ska jag berätta för er. Det var nämligen så att jag till en början inte hade tänkt gå på healing, tanken hade inte ens slagit mig. Anledningen till att jag nu valde att prova gå på healing i Sollefteå var för att en kompis rekommenderade mig till det. Min kompis hade då själv gått på healing kort där innan och berättade för mig hur fantastiskt hon tyckte det var. Det var kort sagt hon som fick mig att öppna ögonen för healing, hade inte hon provat det och pratat så gott om det hade jag antagligen aldrig provat det heller. I skrivande stund är jag väldigt glad över vårt samtal och att hon öppnade upp mina ögon för healing. Efter att jag var på healing fick jag ett otroligt lugn i hela kroppen, det var en väldigt behaglig känsla. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig hur mycket healing kunde göra för mig, framförallt för att jag inte var särskilt påläst eller hade provat det tidigare. Som sagt är jag väldigt glad över att min kompis öppnade upp mina ögon för det, därför ville jag skriva det här inlägget och möjligtvis öppna era ögon för det. Om ni känner er i obalans eller bara vill testa tycker jag verkligen att ni borde gå på healing, jag själv är ju som sagt jättenöjd över att jag för ett tag sedan gick på healing i Sollefteå.